Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Serialul HBO Europe „The Sleepers” / „Sub acoperire” va avea premiera pe 17 noiembrie

HBO Europe a anunțat premiera „The Sleepers”/ „Sub acoperire”, o dramă de spionaj realizată în Republica Cehă a cărei acțiune are loc la finalul anului 1989 , pentru ziua de duminică, 17 noiembrie 2019, în același timp în toate teritoriile HBO Europe, eveniment ce va coincide cu a 30-a aniversare a Revoluției de Catifea din Cehoslovacia, informează Media Expres.
HBO GO serial

În timpul Revoluției de Catifea, care a dus la sfârșitul celor 40 de ani de control rusesc, Marie este prinsă între două lumi, cea a Securității Statului și cea a disidenților. Marie descoperă, treptat, secrete neașteptate din ambele părți, notează Media Expres.

Povestea începe în Londra, în octombrie 1989 de unde soții Marie (Tatiana Pauhofova) și Viktor (Martin Mysicka), care au părăsit Cehoslovacia în circumstanțe dramatice în urmă cu 12 ani, se întorc la Praga.

Marie, violonistă de profesie, își dorește să-și vadă din nou familia, însă motivele lui Viktor sunt mai puțin clare. Amândoi se gândesc că după tumultul politic din Germania de Est, Ungaria și Polonia, schimbările vor ajunge curând și în Cehoslovacia. Însă vor realiza repede că schimbările sunt încă foarte departe.

După niște evenimente neașteptate, Marie ajunge pe un pat de spital, iar Viktor a dispărut fără urmă. Îngrijorată, ea se trezește singură, într-o țară pe care nu o mai cunoaște și care nu o cunoaște pe ea.

La cârma acestui proiect stă regizorul multi-premiat Ivan Zacharias care a regizat o altă miniserie HBO Europe, „Wasteland”. Distribuția îi include pe Hattie Morahan („Beauty and the Beast”, „Alice Through the Looking Glass”), David Nykl („Arrow”, „Stargate Atlantis”), Martin Hofmann și Lenka Vlasakova. „Sub acoperire” este proiectul de debut al scenaristului Ondrej Gabriel.

Producătorii HBO Europe sunt Tereza Polachova și Steve Matthews.

HBO Europe produce conținut original local în Europa Centrală din 2010, iar din 2016 și-a extins activitatea de producție în Scandinavia și Spania. Printre următoarele producții HBO Europe se numără: „Umbre III” (România), „Wataha III” (Polonia), „Patria”, „Foodie Love” și „30 Coins (Spania), „Gösta” (Suedia), „The Sleepers” (Republica Cehă), „The Pioneer” (Spania), „Beforeigners” (Norvegia), „Beartown” (Suedia) și „Whatever” (Spania).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii