Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Serialul „The Great” este difuzat din iunie pe HBO GO înainte de premiera de la TV

HBO GO difuzează serialul „The Great” / „Ecaterina”, cu Elle Fanning și Nicholas Hoult în rolurile principale, ce se petrece în Rusia secolului al XVIII-lea, înainte de premiera de la HBO, care va fi în iunie, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Ecaterina hbo

„The Great” / „Ecaterina” este o comedie dramatică despre Ecaterina cea Mare în care faptele istorice sunt însoțite de elemente de ficțiune. Din distribuție fac parte Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Sebastian de Souza, Bayo Gbadamosi și Belinda Bromilow, notează Media Expres.

Seria este o poveste modernă despre trecut care include rolurile multiple pe care Ecaterina le-a jucat în timpul vieții, de iubită, profesoară, lideră, prietenă și luptătoare.

Serialul spune povestea amuzantă și ficționalizată a unei fete idealiste și romantice, care ajunge în Rusia pentru o căsnicie aranjată cu împăratul Petru. Sperând la iubire, Ecaterina descoperă acolo o lume periculoasă și depravată, pe care se decide să o schimbe. Tot ceea ce trebuie să facă este să-și ucidă soțul, să învingă biserica, să distragă armata și să atragă curtea de partea ei.

Serialul este creat și scris de Tony McNamara, totodată producător executiv alături de Marian Macgowan, Josh Kesselman și Ron West de la Thruline, reprezentanții Echo Lake Brittany Kahan Ward, Doug Mankoff și Andrew Spaulding, Elle Fanning, Mark Winemaker și Matt Shakman. Proiectul este produs de Civic Center Media în asociere cu MRC Television.

Serialul de zece episoade are un rating de vârstă +18.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii