Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Serialul „CSI-Crime şi Investigaţii” se încheie după 15 sezoane

Serialul poliţist „CSI - Crime şi Investigaţii”, care a generat de-a lungul anilor numeroase spin off-uri, se va încheia după 15 sezoane, cu un lungmetraj TV de două ore, ce va fi difuzat pe 27 septembrie, au anunţat miercuri reprezentanţii postului de televiziune CBS, citaţi de mirror.co.uk, infomrează MEDIAFAX.
Marg-Helgenberger

Decizia managerilor de la CBS a fost anunţată miercuri la evenimentul anual CBS Upfronts, în cadrul căruia posturile TV majore din Statele Unite îşi anunţă noile grile de programe pentru sezoanele următoare.

Serialul „CSI – Crime şi Investigaţii” a avut de-a lungul primelor sale sezoane o audienţă de peste 26 milioane de telespectatori doar în Statele Unite. Cu trecerea anilor, s-a înregistrat o scădere generală a audienţei programelor de televiziune.

Unii dintre actorii-vedetă din primele sezoane ale serialului „CSI – Crime şi Investigaţii”, precum William Peterson şi Marg Helgenberger (foto), au confirmat faptul că vor juca în lungmetrajul care va închide acest show TV în luna septembrie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii