FacebookTwitterLinkedIn

În acest show-competiție, cei mai buni armurieri se întrec în construirea unor arme puternice și rezistente, de la securi vikinge la săbii de samurai și pumnale indiene.

În fiecare săptămâna vor fi arme noi, concurenți noi și teste inedite pentru creațiile lor. În fiecare episod, patru noi concurenți se luptă pentru a dovedi că pot construi arme cu propriile mâini, mai bine decât oricine altcineva. Participanții au de trecut o serie de provocări eliminatorii, folosind doar uneltele puse la dispoziție de organizatori. Fiecare provocare constă în crearea unei componente din arma finală. Evaluată de un juriu de experți renumiți în arme, cursa pentru a crea arma castigătoare a fiecărui episod este o călătorie prin istoria armelor sub constrângeri de timp imposibile și cu un final exploziv.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE ÎN URBAN – SEPTEMBRIE 2016

Forged in Fire, Season 02, Season 2, Season02,Season2,series02,series 02, series2,series 2,s02,s 02,s2,s 2,2 ,Sky, AETV,

Fiecare episod va începe cu cei patru concurenți construind arme în probe eliminatorii cu o durată de 3-4 ore. Cu ajutorul aparatelor moderne de prelucrare a metalelor și având o sarcină precisă, concurenții trebuie să creeze din diverse materii prime lame care să reziste testelor dificile ale juraților. Doar doi concurenți vor merge în runda finală, unde vor concura pentru a crea o armă legendară și pentru a câștiga titlul suprem de campion „Forged in Fire”.

Televiziunea History, în prezent difuzată în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii.

History este principala televiziune din portofoliul companiei A+E Networks UK. Televiziunile History şi History HD sunt disponibile pe Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV. 

CITEȘTE: O SUTĂ DE LEI