FacebookTwitterLinkedIn

Clubul mamelor rele este o producție australiană, lansată în 2019. Serialul are în prim-plan cinci femei a căror existență este tulburată de o serie de evenimente șocante și care învață pe pielea lor că viața poate să devină mult mai complicată, revoltătoare și distractivă, decât și-au imaginat vreodată.

Sarah Pooley (Tess HaubrichPine Gap) este un medic dedicat și mama lui Xavier și Eve. Prietena ei Charlotte Evans (Melissa GeorgeThe Slap) este vedeta cartierului și o mama perfectă. Maddie Hicks (Mandy McElhinny, Love Child) este o mamă singură și neînfricată, care are un copil dificil și o dispută nesfârșită pe tema custodiei. Cumnata lui Maddie este Danielle Hicks (Jessica ToveyWonderland) o femeie extrovertită care se află la o răscruce în carieră. A cincea membră a clubului este Bindy Burridge (Shalom Brune-FranklinDoctor Doctor) antrenor personal și amatoare de petreceri.

Acțiunea începe când viața liniștită din suburbii a Sarei este dată peste cap când află că soțul o înșeală cu cea mai bună prietenă, Charlotte, președinta clubului Bedford Mothers. După ce părăsește clubul de snobi, Sarah găsește un ajutor nesperat în “Clubul mamelor rele”, alături de Bindy, Danielle și Maddie.

Unele mame pare că le au pe toate. Case frumoase, familii perfecte și cariere de success. Dar, uneori, în spatele gardurilor perfect aranjate, există o lume a secretelor rușinoase.

Clubul mamelor rele” va fi difuzat la DIVA, din 10 martie, în premieră în România, două episoade în fiecare marți, de la 21:00.