Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Serialul „CATCH-22” este difuzat în premieră pe HBO GO

Primele două episoade ale miniseriei de șase părți „Catch-22”, produse de Paramount Television (Viacom), cu George Clooney producător și actor, au premiera pe 18 mai la HBO GO, informează Media Expres.
CATCH-22

Bazată pe romanul cu același nume al lui Joseph Heller, miniseria îl are ca producător executiv pe George Clooney, premiat cu Oscar și cu Globul de Aur (Up in the Air/ Sus, în aer, The Ides of March/ Ziua trădătorilor), care interpretează și unul dintre rolurile principale, notează Media Expres.

Clooney joacă alături de Christopher Abbott (Girls/ Fetele, The Sinner), câștigătorul de Oscar Grant Heslov (Argo), câștigătorul Premiului Emmy – Kyle Chandler (The Wolf of Wall Street/ Lupul de pe Wall Street, Bloodline), câștigătorul Globului de Aur – Hugh Laurie (The Night Manager, House/ Dr. House) și Giancarlo Giannini – nominalizat la Oscar (Quantum of Solace/ Partea lui de consolare, Casino Royale).

„Catch-22” urmărește aventurile și peripețiile unui escadron american aflat în Italia, din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Eroul este Yossarian, un pilot pe un bombardier al cărui țel, de fiecare dată când are o misiune, este de a „se întoarce viu”. Șansele lui de reușită devin din ce în ce mai mici din cauza colonelului Cathcart, care tot crește numărul misiunilor în care îi trimite pe oamenii săi. Mai periculoasă decât nemții aflați în retragere, adevăratul inamic pentru Yosarrian și grupul lui divers de prieteni este birocrația din armată, care sfidează logica în orice moment.

„Catch-22” îi are ca producători executivi pe George Clooney și Grant Heslov, din partea casei de producție Smokehouse Pictures, alături de Richard Brown și Steve Golin din partea Anonymous Content. Luke Davies și David Michôd sunt co-scenariști și producători executivi ai miniseriei.

Filmul în șase părți produsă de Paramount Television și Anonymous Content este regizată de Clooney, Heslov și Ellen Kuras, care servește drept producător. Fiecare dintre aceștia a regizat câte două episoade.

Paramount Television are la activ producții ca Jack Ryan (Amazon), (Netflix), Maniac (Netflix), Berlin Station (EPIX), The Alienist (TNT), The Angel of Darkness (TNT), The Haunting of Hill House (Netflix), Catch-22” (Hulu), First Wives Club (BET), Looking for Alaska (Hulu), Boomerang (BET), Dream Team (BET), Briarpatch”(USA) și Home Before Dark (Apple), printre altele.

Paramount Television face parte din Paramount Pictures Corporation (PPC), un producător și distribuitor global de divertisment filmat. PPC este o subsidiară a Viacom (NASDAQ: VIAB, VIA), o companie globală de conținut cu branduri de televiziune, film și divertisment digital premium.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii