Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Serialul „Beecham House” are premiera mondială la Cannes, în aprilie

Serialul „Beecham House“, produs de Fremantle și Bend ItTV și regizat de Gurinder Chadha (“Bend It Like Beckham”), va avea premiera mondială la MIPTV în cadrul CANNESERIES, duminică, 7 aprilie, de la ora 19.00, la Palais des Festivals (Grand Auditorium Lumière), informează Media Expres.
Beecham House

Târgul internațional pentru conținut de televiziune MIPTV (8-11 aprilie 2019) și Festivalul Internațional CANNESERIES (5-10 aprilie 2019) colaborează anul acesta pentru două evenimente comune în premieră mondială, precedate de „Covorul Roz”, programate duminică, 7 aprilie, și marți, 9 aprilie, notează Media Expres. Evenimentul de marți încă nu a fost anunțat public.

„Beecham House” (Casa Beecham, trad. Media Expres) se petrece la mijlocul secolului al XIX-lea, în Delhi, India, înainte ca britanicii să domine regiunea.

Serialul descrie viața locuitorilor unui conac impunător, înconjurat de acri de păduri exotice și peluze sălbatice. Tom Bateman (“Vanity Fair”, “Jekyll și Hyde”, “Murder on Orient Express”) joacă în rolul lui John Beecham, un soldat chipeș care a cumpărat magnificul conac Beecham House pentru a trăi acolo împreună cu familia sa.

Din distribuție mai fac parte Lesley Nicol (“Downton Abbey”), Gregory Fitoussi (“Selfridge”, “The Bureau”), Adil Ray (“Citizen Khan”, “Bridge Ackley”), Pallavi Sharda (“Lion”), Dakota Blue Richards (“Endeavour”), Leo Suter (“Clique”, Victoria), Bessie Carter (“Howard’s End”), Viveik Kalra (“Blinded By The Light”) și Marc Warren (“Safe,” “Hustle”).

Serialul a fost creat și scris de Gurinder Chadha (“Bend It Like Beckham,” “Viceroy’s House,” “Bride and Prejudice”), Paul Mayeda Berges (“Viceroy’s House”) și Shahrukh Husain (“In Custody”). Serialul a mai fost scris de Victor Levin (“Mad Men”). Directoarea pentru producții TV dramatice la ITV, Polly Hill, a comandat “Beecham House” pentru ITV în Marea Britanie și a supervizat producția din partea televiziunii.

Producțiile ITV sunt în mare parte difuzate în România prin intermediul televiziunii Epic Drama, deținută de Viasat.

MIPTV (8-11 aprilie 2019, Cannes, Franța) este cea mai importantă piață internațională pentru dezvoltarea și distribuirea conținutului de televiziune, la care participă aproximativ 10.000 de profesioniști din întreaga comunitate internațională de televiziune și divertisment digital, care se întâlnesc aici să lanseze și să cumpere conținut nou, să creeze parteneriate, să negocieze acorduri de finanțare și distribuție, să găsească oportunități de coproducție și să exploreze cele mai recente tendințe la nivel mondial în domeniu.

MIPTV este precedat de un weekend dedicat documentarelor (6-7 aprilie 2019), în cadrul MIPDoc, ce include cea mai mare bibliotecă destinate vizionării din lume, conferințe și întâlniri pentru coproducție dedicate documentarelor, și MIPFormats, un târg de prezentare și dezvoltare de formate de emisiuni.

MIPTV este organizat de Reed/Reed Exhibitions, un lider mondial în organizarea de evenimente, care gestionează peste 500 de evenimente în 30 de țări.

În 2018, expozițiile Reed au strâns peste șapte milioane de participanți din întreaga lume, generând afaceri de miliarde de dolari. Evenimentele sunt organizate în America de Nord și de Sud, Europa, Orientul Mijlociu, Asia Pacific și Africa. Compania are 38 de birouri, iar Reed Exhibitions deservește 43 de sectoare industriale organizând evenimente comerciale și de consum. Compania face parte din RELX Group, un furnizor global de informații și analize pentru profesioniști și clienți de afaceri din toate domeniile industriei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii