FacebookTwitterLinkedIn

De asemenea, seria polițistă germană „Einstein”, de la Red Arrow International, intră și ea în grilă, SPI International anunțând că ambele seriale vor avea premiera la canalele FilmBox din Europa de Est.

Sub marca History și produs de A + E Studios în colaborare cu The Combine și Midnight Radio, „Knightfall” (2017) este o serie nouă, epică de la producătorii executivi Dominique Minghella (Doc Martin, Robin Hood), Don Handfield (Touchback, The Founder, Kill Messenger), Richard Rayner (LA Without a Map) și nominalizatul la Oscar și Golden Globe, Jeremy Renner (American Hustle, The Hurt Locker).

„Knightfall” spune misterioasele, dar realele povești ale Cavalerilor Templieri, războinicii de elită ai Cruciadelor. Tom Cullen (Downton Abbey) îl interpretează pe Landry, în timp ce Jeremy Renner apare ca invitat special în decursul episoadelor.

VEZI TOPUL AGENȚIILOR DE PR ÎN ANUL 2016

„Knightfall” va avea premiera în 2018, pe canalele FilmBox din România, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Albania și țările din fosta Iugoslavie.

Ordinul Templierilor era cel mai puternic, bogat și misterios ordin militar al Evului Mediu, căruia i s-a încredințat protejarea Sfântului Graal și păstrarea unor secrete capabile să distrugă Biserica în sine.

„Knightfall” explorează în profunzime lumea clandestină a acestei legendare frății de călugări războinici. De la bătăliile lor în Țara Sfântă și confruntările atât cu regele Franței, cât și cu Papa Bonifaciu al VIII-lea, până la  trădarea care va duce în cele din urmă la dizolvarea tragică a ordinului, povestea Cavalerilor Templieri nu a fost niciodată spusă atât de bine până acum.

Telespectatorii FilmBox vor putea urmări și serialul „Einstein” (2017), despre un tânăr și strălucit profesor universitar acuzat de furt – până când poliția îi face o ofertă neașteptată: dacă este de acord să-i ajute să rezolve cazurile dificile, va fi scutit de pedeapsa cu închisoarea.

Personajul principal, Felix Winterberg (Tom Beck), este nimeni altul decât stră-strănepotul lui Albert Einstein. Serialul în 10 părți va avea premiera pe canalele FilmBox, în România, până la sfârșitul anului.

„Einstein” este produs de Zeitsprung Pictures și distribuit la nivel mondial de Red Arrow International.

„Ne-am concentrat pe extinderea globală a canalelor noastre și suntem pe deplin hotărâți să oferim un conținut nou și exclusiv telespectatorilor noștri”, a declarat Berk Uziyel, director executiv al SPI International / FILMBOX. “Suntem fericiți să aducem spectatorilor „Knightfall”, un serial excelent atât despre istoria, cât și despre legenda templierilor. De asemenea, suntem încântați ca am obținut drepturile de difuzare pentru „Einstein”, o serie care redefinește genul polițist și care va fi cu siguranță pe placul audienței mai tinere”,  a adaugat Uziyel.

SPI International / Filmbox este o companie globală de media, care operează mai mult de 30 de canale de televiziune, pe 5 continente. SPI este unul dintre cei mai mari furnizori de conținut Ultra HD din lume.