Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Seria finală „Neveste disperate” va fi difuzată de Diva Universal în septembrie

Ultimul sezon al celebrului serial „Neveste disperate” vine la Diva Universal începând cu difuzarea a două episoade de marți, 16 septembrie, de la ora 21:00, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Diva Universal Neveste disperate

În primul episod din sezonul opt, după ce tatăl vitreg al lui Gabrielle (Eva Longoria) este ucis, „nevestele disperate” încearcă să ascundă urmele crimei, fapt care va avea efecte majore asupra tuturor: eroinele se simt vinovate şi fiecare va fi afectată în mod diferit.

În acest ultim sezon al serialului „Neveste disperate” reapar actorii Kyle MacLachlan, Steven Culp, Mark Moses, Richard Burgi, Dana Delany, Andrea Bowen și Madison De La Garza.

Seria a opta este, de asemenea, narată de Brenda Strong, actrița care o interpretează pe decedata Mary Alice Young și care povestește, de pe lumea cealaltă, întâmplările prin care trec vecinii de pe Wisteria Lane și fostele sale prietene apropiate.

Gabrielle încearcă să discute cu Carlos (Ricardo Antonio Chavira), care se simte extrem de vinovat; Susan (Teri Hatcher) începe să se izoleze de prieteni şi familie, iar apoi “se aruncă” într-o relaţie cu un volatil profesor de desen, care e decis să-i scoată la iveală latura sălbatică. În timp ce Lynette (Felicity Huffman) şi Tom (Doug Savant) se chinuie într-o căsnicie care se dezintegrează şi sunt pe cale să se despartă, cea dintâi nu poate face alegerile corecte, fiind tulburată de implicarea ei în tragicul eveniment.

Disperarea atinge cote alarmante, după ce Bree (Marcia Cross) primeşte un mesaj anonim în care i se spune: „Ştiu ce ai făcut” şi care este identic cu cel primit de Mary Alice (Brenda Strong) la începtul serialului. Bree trebuie să fie extrem de atentă, mai ales în preajma noului ei iubit, detectivul Chuck Vance (Jonathan Cake).

În paralel, în cartier se mută un nou vecin atrăgător, australianul Ben Faulkner (Charles Mesure), iar Renee (Vanessa Williams) pune imediat ochii pe el. În cele din urmă, suspansul atinge cote maxime când Bree este arestată şi judecată pentru crimă!

Universal Networks International, divizia globală de televiziune a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 176 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul companiei include brandurile Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo și Golf Channel.

Universal Networks International reprezintă și Movies 24, iar NBCUniversal News Group deține și operează CNBC și NBC News la nivel internațional.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii