Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Seria a doua a serialului „Secrete și minciuni“ cu Juliette Lewis are premiera la AXN

AXN difuzează sezonul al doilea al serialului „Secrete și minciuni“ cu actrița Juliette Lewis în rolul principal, din 24 octombrie, de la ora 21:00, informează Media Expres.
 aboneaza-te
AXN

Juliette Lewis este rolul principal feminin din filme precum „Cape Fear“, „Natural Born Killers“ (de Martin Scorsese, pentru care a primit o nominalizare la Oscar și un Glob de Aur) sau „From Dusk till Dawn“ (debutul în scenariu al lui Quentin Tarantino).

În serialul „Secrete și minciuni“ („Secrets and Lies“) Lewis interpretează rolul detectivului Andrea Cornell, marcând revenirea sa pe micile ecrane după cinci ani în care a cântat în trupa rock Juliette and The Licks (aflată anul acesta în România, în concert, la Timișoara).

Sezonul al doilea vine după ce în primul sezont Tom Murphy, un băiețel în vârstă de cinci ani, este asasinat. Cu prilejul acestei crime ies la lumină secretele pe care locuitorii unei comunități suburbane le țineau sub preș: trădare, minciuni, hărțuire, violență în familie.

Andrea Cornell nu a ezitat să îl acuze de crimă pe Ben Crawford, un vecin al familiei băiețelului, cel care a și găsit găsit corpul copilului. Cum a dovedit-o și ancheta, el era tatăl său biologic, trădându-și soția cu o vecină.

CITEȘTE: TELEVIZIUNILE DE FILME CU CELE MAI MARI ÎNCASĂRI DE PUBLICITATE – 9 LUNI 2016

În cel de-al doilea sezon, Andrea Cornell conduce o investigație în lumea instituțiilor financiare din Carolina de Nord. Trupul neînsuflețit al lui Kate Warner (Jordana Brewster, faimoasă din „Furious 7“) este găsit la o petrecere. Kate era soția tânără și frumoasă a moștenitorului unei mari averi, Eric Warner (Michael Ealy – „Seven Pounds“, „Underworld“).

Detectivul Cornell începe să afle relațiile private dintre membrii familiei Warner. În lupta pentru reputație și menținerea afacerii familiei, Eric descoperă că soția și prietenii lui serveau interese ascunse. Fiecare episod va dezvălui noi mistere din viața familiei Warner, iar cercul suspecților crimelor se extinde: tatăl lui Eric, John (Terry O’Quinn, cunoscut din serialul de televiziune „Lost“) – un om de afaceri de succes; sora lui Kate, avocata Amanda (Meki Cox, cunoscută din filmul „Crazy, Stupid, Love“) – soția unui chirurg renumit.

AXN este o televiziune ce aparține Sony Pictures Television, companie a Sony Pictures Entertainment, unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran ce produce şi distribuie programe pentru toate genurile, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii