Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Seria despre nevestele sportivilor „WAGS” debutează la televiziunea E!

„WAGS”, noua serie de opt episoade a câte o oră care urmărește vieţile unora dintre cei mai cunoscuți sportivi profesionişti din perspectiva iubitelor şi soţiilor acestora, are premiera la televiziunea E! vineri, 4 septembrie, la ora 22:00, informează Media Expres.
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

„WAGS” arată viețile unor femei frumoase și independente care formează un club exclusivist de soţii şi iubite ale sportivilor profesionişti. Ele se luptă pentru a obţine respect şi întâietate şi duc vieţi strălucitoare pline de avantaje, dar diamantele, călătoriile la First Class, maşinile şi vilele nu se obţin uşor, iar poziţiile de top în acest grup de elită sunt obţinute doar de cele care ştiu cum se joacă jocul şi care respectă regulile.

„WAGS” este o serie produsă de Machete Productions, iar Amber Mazzola şi Lori Gordon sunt producători executivi.

VEZI CELE MAI VIZIONATE TELEVIZIUNI LA NIVEL URBAN ÎN AUGUST 2015!

Universal Networks International, divizia globală de canale a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 176 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul include brandurile Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, The Style Network și Golf Channel.

Universal Networks International reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie. NBCUniversal News Group operează CNBC și NBC News la nivel internațional.

Universal Networks International este parte a NBCUniversal, care deține și operează un important portofoliu de rețele TV de știri și divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune și deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.

VEZI CELE MAI URMĂRITE TELEVIZIUNI LA NIVEL NAȚIONAL ÎN AUGUST 2015!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii