Cautare
, Contributor

Travel |
|

Serenitate de Bali

Inspirat de arhitectura satelor tradiţionale balineze, Kayumanis Jimbaran este un sanctuar exclusivist, situat în mijlocul unei păduri de palmieri. Un refugiu exotic pentru cei care îşi doresc o vacanţă ieşită din tiparele marilor resorturi ce împânzesc celebra insulă indoneziană.
KayumanisJimbarnBEdRoomExterior

Odestinație „pour le connaisseurs“, Kayumains Jimbaran este un paradis ascuns în mijlocul unei plantaţii de cocotieri, în proximitatea golfului Jimbaran. Resortul pune la dispoziţia oaspeţilor 19 vile spaţioase, decorate după şase teme diferite, care sunt completate de un serviciu exclusivist de majordom, care stă la dispoziţie 24 de ore din 24 şi care este supranumit şi „the miracle man“, pentru că poate îndeplini orice capriciu. Nimic nu este prea mult când stai la Kayumanis Jimbaran şi nimic nu este imposibil. Hotelul face parte dintr-un lanţ ce numără până în prezent doar şase proprietăţi, dintre care cinci sunt răspândite pe insula Bali, iar al şaselea a fost deschis de curând la Nanjing, în China.

Designerii de interior au pus accentul pe autenticitate, astfel că elementele indigene sunt predominante, scopul fiind acela ca oaspeţii să simtă aici o puternică comuniune cu natura şi cu tradiţiile locului.

Restaurantul principal al resortului, Tapis, reinventează bucătăria tradiţională indoneziană într-un mod original şi surprinzător. Meniul de la Tapis propune o călătorie savuroasă prin diferite regiuni și culturi ale arhipelagului indonezian, așadar se mănâncă sănătos, predomină peştele şi fructele de sezon, iar salatele preparate de Chef Oka surprind prin combinaţiile inedite şi neaşteptate. Spre exemplu, salata cu mentă, papaya şi pui la grătar este una dintre specialităţile casei.

Chef Oka a învăţat tainele bucătăriei tradiţionale de la bunica lui, în satul balinez Negari din provincia Klungkung. Înca de mic, Oka îşi ajuta bunica să prepare masa folosind doar ingrediente proaspăt culese din grădină. Drept urmare, meniul restaurantului Tapis nu este unul fix, ci se poate schimba de la o zi la alta sau de la o săptămână la alta. Totul depinde de ingredientele organice ce cresc în grădina proprie a resortului sau de peştele pe care însuşi Chef Oka îl cumpără în fiecare dimineaţă de la pescari.

Experienţa Kayumanis Jimbaran nu este completă fără răsfăţul la Spa, renumit în insulă pentru meniul complex de tratamente de relaxare, înfrumuseţare şi revitalizare, toate create de cei mai buni specialişti în domeniu. Se folosesc doar ingrediente naturale şi uleiuri aromatice, iar şedinţele de masaj pot fi realizate chiar în intimitatea propriei vile. Sezonul în Bali începe din luna iunie, iar preţul unei vile porneşte de la 500 de euro cameră, pe noapte.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii