Cautare
, Contributor

Cariere |
|

Şerban Toader, reconfirmat în funcţia de senior partner al KPMG pentru un al treilea mandat consecutiv

Serban_Toader_KPMG_3.jpg
Şerban Toader a fost reconfirmat în funcţia de Senior Partner al KPMG în România și Moldova pentru un al treilea mandat consecutiv. Toader a preluat mandatul inițial de Senior Partner în 2007.

În calitate de senior partner al KPMG în România și Moldova, Toader coordonează guvernanța și strategia firmei și reprezintă interesele companiei atât pe piața locală, cât şi la nivel internațional.

Pentru viitor, el este optimist cu privire la perspectivele companiei în România.

“Cred în continuare că trebuie să încurajăm oamenii de afaceri din România să fie întreprinzători, să privească spre viitor, să inoveze și să își urmărească obiectivele de creștere. Mediul de afaceri a devenit din ce în ce mai sofisticat și mă bucur că echipa KPMG asistă cu succes clienții în proiecte complexe, unele dintre ele unice în România și chiar în Europa”, a declarat Şerban Toader.

,,Un element strategic al noului meu mandat rămâne investiția în oameni și identificarea talentelor în domeniul auditului, fiscalității și consultanței în afaceri. Există un optimism pe care îl văd în fiecare zi la colegii mei și vom continua să avem încredere în succesul nostru si al comunității în care trăim”, mai spune senior partnerul KPMG.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii