Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

În septembrie, „Vikingii” se întorc pe History

Din 8 septembrie, History va difuza cel de-al doilea sezon din „Vikingii”. Episoadele acestui serial, ce s-a bucurat de o mare popularitate în România, vor fi difuzate în fiecare luni, la ora 22:00.
HISTORY - Vikingii  - Lagertha

Primul sezon „Vikingii”, transmis de History în 2013, a fost cel mai urmărit serial al unei televiziuni de documentare din România, pe perioada difuzării sale.

Sezonul doi va fi difuzat în România exclusiv de History. Temutul luptător nordic Ragnar Lothbrok profită de noua sa poziţie de conducere și continuă să descopere şi să jefuiască noi ținuturi, cu ajutorul războinicilor săi neînfricaţi.

În primul episod al noului sezon, ce va fi difuzat de History pe 8 septembrie, începe bătălia dintre Ragnar, alături de armata regelui Horik, împotriva lui Jarl Borg. Lui Borg i se alătură Rollo, astfel încât în clanul vikingilor se declanşează un conflict între fraţi, care se va termina doar cu victoria unuia singur. Între timp, prinţesa Aslaug ajunge la Kattegat şi aduce cu ea o surpriză, care îl va pune pe Ragnar într-o situaţie dificilă.

Aliat cu regele Horik, Ragnar este mai puternic ca niciodată. Totuși, pentru noile prerogative plătește un preț mare: fratele său, Rollo, îl trădează, căsnicia cu neînfricata Lagertha îi este amenințată, iar fiul său iubit, tânărul războinic Bjorn, se îndepărtează de el.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii