FacebookTwitterLinkedIn

”Bel Canto” este un thriller de excepție, din 2018, regizat de Paul Weitz, în scenariul lui Weitz și al lui Anthony Weintraub. Producția este bazată pe romanul cu același nume semnat de Ann Patchett. Julianne Moore, Ken Watanabe, Sebastian Koch și Christopher Lambert sunt actorii care dau viață personajelor principale, iar filmările au avut loc în Mexic.

Roxane Cross, interpretată de Julianne Moore, este o soprană faimoasă care călătorește în America de Sud pentru a susține un concert privat la ziua de naștere a unui japonez extrem de bogat, Katsumi Hosokawa. Totul se transformă însă într-un adevărat coșmar, iar Roxane ajunge să fie luată ostatică.

”Bel Canto”, un thriller emoționant, cu multe influențe culturale fascinante, este la FilmBox Premium, duminică, 6 septembrie, de la ora 21:00.

„Plus One” (”Plus unu”) este un film realizat de Jeff Chan și Andrew Rhymer, avându-l ca producător executiv pe Ben Stiller. Distribuția este formată din Maya Erskine, Jack Quaid, Beck Bennett, Rosalind Chao, Perrey Reeves și Ed Begley Jr. Jack Quaid este fiul actorului Dennis Quaid și al actriței Meg Ryan.

Comedia despre doi tineri prieteni care decid să meargă împreună la toate nunțile la care sunt invitați este duminică, 13 septembrie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium.

Brad’s Status” (”Statutul lui Brad”) este scris și regizat de Mike White, cu Ben Stiller, Austin Abrams, Michael Sheen, Jenna Fischer și Luke Wilson în distribuție. Premiera filmului a avut loc la Festivalul Internațional de Film de la Toronto. Producția este despre un tată care îşi duce fiul să vadă mai multe colegii de pe Coasta de Est, moment bun pentru o retrospectivă. Tatăl se întâlneşte cu un vechi prieten care îl face să se simtă inferior pentru toate alegerile pe care le-a făcut în viaţă.

”Brad’s Status” (”Statutul lui Brad”) este duminică, 20 septembrie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium