Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Septembrie, bucuria începuturilor

Septembrie a fost întotdeauna pentru mine o lună bună. O lună de răcoare, de miros inconfundabil de toamnă, de apusuri aurii și ușor melancolice, de planuri cu miros de frunze ude, o lună cu multe caiete frumos liniate, bine etichetate și cuminţi în coperţile lor încă impecabile.
Raluca_Life New_edito

Tot în septembrie a venit și cel mai frumos început din viaţa mea, când, în prima zi a lunii, în prima zi a săptămânii, în prima zi a toamnei a venit pe lume fiinţa pe care o iubesc mai mult, mult mai mult decât mi-aș fi putut vreodată închipui că pot iubi.

Așa că aș vrea să dedic acest editorial bucuriei – bucuriei de a trăi, de a iubi și de a fi iubit, de a citi, de a călători, de a cunoaște oameni speciali și de a sărbători viaţa, în toate ipostazele ei.

Sunt recunoscătoare pentru fiecare număr de Forbes Life, revista mea preferată dintre toate revistele pe care le-am făcut vreodată, poate și pentru că seamănă cel mai mult cu mine. Adică se ocupă de toate lucrurile și subiectele care îmi plac, de la cele mai frumoase călătorii până la cei mai interesanţi oameni.

Citește și Să ne bucurăm

Vă rog să descoperiţi o minunată afacere de familie, Annamaria Cammilli, un reper al bijutierilor florentini. Citiţi neapărat povestea Oanei Pleșan, mâna de fier în mănușă de catifea din spatele restaurantelor Fior di Latte și Fior di Poesia, printre altele autoarea celei mai minunate îngheţate din București. Vă spunem și unde sunt și cele mai bune locuri pentru 5 o’clock tea la Londra, testate și gustate de noi. Nu rataţi nici sugestiile noastre pentru cele mai frumoase locuri pentru a observa toamna. Iar contributorii Forbes Life au fiecare câte un articol ca o bijuterie, atât de frumoase, amuzante, inspiraţionale și informative sunt toate.

Vă mulţumesc pentru că ne citiţi. Să ne dea Dumnezeu o toamnă lungă și blândă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii