Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Senatorii au desființat parțial „Ordonanța Voiculescu”

Senatorii din Comisia de Cultură și Media au amendat la 10 martie ordonanța Guvernului cunoscută sub numele „Ordonanța Voiculescu” care a interzis în ultimii doi ani vânzarea de publicitate la televiziuni prin intermediari, potrivit unei declarații a directorului Prima TV, Noni Mazilescu, preluată de Media Expres.
televiziune_-_TV.jpg

George Chiriță, directorul Asociaţiei Române de Comunicaţii Audiovizuale (ARCA), a declarat pentru Media Expres că Senatul a modificat Ordonanța care modifică la rândul ei legea audiovizualului admițând posibilitatea realizării unor contracte tripartite, dar cu restricția ca agențiile de publicitate să nu potă fi plătite decât pentru intermedierea serviciilor, media planning etc, nu și pentru publicitatea difuzată efectiv la televiziuni.

Ordonanța Guvernului nr. 25/ 2013 care include și prevederea că licențele audiovizuale nu pot fi modificate sau cedate decât de companiile care nu au datorii la stat sau au datoriile reeșalonate, a fost propusă spre respingere de președintele Traian Băsescu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii