Cautare
, Contributor

Educaţie |
|

Selgros face curăţenia de primăvară împreună cu 450 de elevi

Selgros_1.JPG
Pentru Selgros, aprilie este luna curăţeniei de primăvară, dar şi a voluntariatului. Astfel că, în oraşele în care există magazine Selgros, se desfăşoară o amplă campanie de curăţenie care implică peste 450 de elevi voluntari.

Start-ul acţiunilor de voluntariat de mediu s-a dat în Braşov, pe 10 aprilie, în zona bazei sportive "Braşovia", unde echipa Selgros a plantat copaci ornamentali, cu sprijinul Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt.

Printre acţiunile voluntarilor de mediu Selgros se mai numără strângerea gunoaielor din zone de agrement, vopsirea şi repararea băncilor şi a coşurilor de gunoi din parcuri, văruirea copacilor, plantarea de pomi fructiferi sau împădurirea unor suprafeţe de teren, ecologizarea câtorva zone din apropierea magazinelor şi curăţarea plajei din Năvodari.

Echipamentele de protecţie pentru voluntari cât şi materialele şi uneltele necesare pentru curăţenie, de la saci de gunoi, mănuşi şi până la var, vopsele, pensule, greble, sape şi lopeţi au fost asigurate de magazinele Selgros.

Acţiunile de voluntariat de mediu iniţiate de compania Selgros Cash & Carry vor continua până pe 27 aprilie. Ultimele astfel de activităţi sunt programate în week-end-ul dinainte de Paşti, în Timişoara, Bacău, Constanţa, Oradea, Iaşi şi Bucureşti

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii