Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

#Selfie, premieră pe 9 mai

selfie.jpg
Filmul #SELFIE marchează debutul regizoral al Cristinei Iacob în lungmetraj și aduce pe marile ecrane o distribuție tânără, energică și extrem de talentată, avându-i în rolurile principale pe: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan și Alexandru Călin.

,,#SELFIE este o comedie care se adresează în primul rând tinerei generații. Am încercat să aducem un suflu nou și cred că am reușit să facem un film fresh, cu o poveste în care tinerii să se regăsească. Pornind de la actorii cu care am lucrat, care sunt niste tineri excepționali, până la prezența unor nume mari cum ar fi Răzvan Vasilescu și Florin Călinescu, cred că #SELFIE are toate ingredientele unui succes de public. În plus, imaginea filmului este una vie, iar coloana sonoră semnată de Smiley este extrem de potrivită pentru ceea ce ne-am propus să realizăm cu #SELFIE”, declară Cristina Iacob, regizorul filmului.

FOTO: Vocile românești ale animației Tarzan 3D

Încă din titlu, filmul propune o incursiune în fenomenul selfie, unul extrem de celebru în rândul tinerilor, redat succesiv pe întreaga derulare a acțiunii, prin imortalizarea protagoniștilor în diverse ipostaze, cu ajutorul telefoanelor mobile și postarea fotografiilor pe rețelele de socializare.

VIDEO: ”Divergent”, despre conflictul între generații din viitor

#SELFIE este o producție MediaPro Pictures, o companie MediaPro Entertainment România și ZAZU Film, distribuită în cinematografe de ZAZU Film și va avea premiera pe 9 mai.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii