Cautare
, Contributor

Modă |
|

Self-Portrait deschide porțile primului magazin

După nici cinci ani de activitate, dar cu o prezență impresionantă în mediul on-line, la distribuitori precum Net-a-Porter, LuisaviaRoma, Selfridges, Matches Fashion, Barneys Japan sau Nordstrom, brandul Self-Portrait, fondat în Londra de fostul absolvent al Central Saint Martins Han Chong, deschide porțile primului magazin.
Self Portrati 1st store

Poziționat în zona de lux a Londrei – 49 Albemarle Street – și cu un design conceptual, gândit și realizat de prestigioșii Casper Mueller Kneer Architects – care au în portofoliu branduri colosale precum Céline sau the White Cube –, magazinul reprezintă visul din copilărie al Creative Directorului de la Self-Portrait de a avea un shop în inima districtului Mayfair.

Pe lângă designul fabulos, magazinul le va asigura clienților servicii premium precum personal styling, tailoring și livrare la domiciliu într-un timp record de 90 de minute, în Londra.

Printre celebritățile care adoră estetica feminină și actuală a brandului se numără Miranda Kerr, Jennifer Lopez sau Chiara Ferragni.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii