FacebookTwitterLinkedIn

Zona în care a decis să-și dezvolte afacerea și Sandu Băbășan, CEO-ul Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluții de e-Commerce. După ce anul trecut compania a înregistrat o dublare a cifrei de afaceri, depășind peste 1 milion de euro, acum reprezentanții acesteia anunță lansarea propriei platforme e-Commerce B2B.

 „20% din totalul tranzacțiilor efectuate anul trecut pe platforma Blugento au fost făcute de companii. Ne așteptăm la o dublare a numărului de tranzacții B2B anul acesta, atât pe fondul atragerii de noi clienți pe acest segment, dar și ca urmare a utilizatorii platformei e-Commerce B2B. La nivel general, ne așteptăm la o creștere a vânzărilor către companii, pe măsură ce tot mai multe business-uri migrează în online”, spune Sandu Băbășan, CEO Blugento, estimând, pentru anul în curs, o creștere de peste 50% a cifrei de afaceri față de anul anterior.

Potrivit acestuia, noua platformă e-Commerce destinată vânzărilor online de produse și servicii către segmentul B2B se adresează companiilor care au în plan creșterea cifrei de afaceri, prin parteneriate B2B și, în special, companiilor de distribuție și producătorilor care își doresc să păstreze relația directă cu piața sau o relație foarte organizată și digitalizată cu revânzătorii.

 Compania clujeană Blugento are în prezent peste 400 de clienți.