FacebookTwitterLinkedIn

Incidentul care a făcut referire David Morgan, primul din istoria de nouă ani a companiei Wizz Air, este cel în care a fost implicată o aeronavă Airbus A320 care efectua cursa Bucureşti- Roma Ciampino a fost nevoit să facă o aterizare de urgenţă pe aeroportul Fiumicino fiindcă din cauza unei probleme la trenul de aterizare.

“Echipajul a făcut toate demersurile pentru rezolvarea problemei, însă nu au reuşit să deblocheze partea stângă a trenului de aterizare şi atunci au decis să aterizeze numai cu partea dreaptă şi au căutat cel mai buna eroport din zonă care era cel de la Fiumicino”, a mai spus şeful piloţilor Wizz Air.

Toţi cei 165 de pasageri şi şase membrii ai echipajului au efectuat ieşirea de urgenţă, iar patru persoane au fost nevoite să meargă la medic, însă pentru niciuna dintre acestea nu a fost necesarăp spitalizarea, au mai precizat oficialii Wizz Air. Avionul era unul foarte nou, având numai 14 luni de la momentul în care a fost dat în folosinţă.

Cei şase membri ai echipajului, patru membri de cabină români, pilotul italian şi copilotul cipriot au primit felicitările Wizz Air. „Noi, cei de la Wizz Air suntem foarte mândri de ei, membrii echipajului au făcut o treabă excelentă”, a mai precizat căpitanul David Morgan.