Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Şeful Direcţiei Antifraudă a fost înlocuit

Şeful Direcţiei Antifraudă Fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare fiscală (ANAF), Marin Marius Florea, a fost schimbat din funcţie, joi, în locul său fiind numit Daniel Mihai Tudor, potrivit deciziilor premierului Mihai Tudose publicate în Monitorul Oficial, scrie Mediafax.
shutterstock_bani-jaf-furt-money

Marius Florea, a fost demis de premierul Mihai Tudose, în locul său fiind numit Daniel Mihai Tudor, potrivit Monitorului Oficial.

De asemenea, prim-ministrul Mihai Tudose l-a numit în funcţia de vicepreşedinte ANAF, cu rang de secretar de stat, pe Bogdan Stan, care a ocupat de la începutul anului funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. El a fost demis de la şefia ANAF marţi, 18 iulie.

Totodată, Mihai Tudose a mai semnat eliberarea din funcţia de vicepreşedinte al ANAF a lui Sorin Cristian Giuvelea, dar şi numirea în această funcţie a lui Daniel Florin Anghel şi a lui Nicolae Pietrăreanu.

La începutul săptămânii, Mirela Călugăreanu a fost numită în funcția de președinte al ANAF, în locul lui Bogdan Stan.

Ce avere are noul şef de la Antifraudă

Daniel Mihai Tudor, noul şef al Direcţiei Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF a fost director executiv adjunct pe inspecţie fiscală la Direcţia generală a Finanţelor Publice Bucureşti, responsabil pentru contribuabilii nerezidenţi. Acesta deţine împreună cu soţia două case la Mogoşoaia.

Daniel Mihai Tudor a fost detaşat temporat, în primăvara acestui an, la Ministerului pentru Mediul de Afaceri unde a fost numit secretar general adjunct.

Conform declaraţiei de avere depusă în acest an, Tudor a realizat un venit annual de 78.407 lei de la DGRFPB, iar soţia sa a încasat, de la Curtea de Conturi, 131.208 lei.

Familia Turdor deţine două terenuri şi două case la Mogoşoaia şi un autoturism VW Golf.

Premierul a numit-o pe Mirela Călugăreanu în funcția de președinte al ANAF, în locul lui Bogdan Stan

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii