FacebookTwitterLinkedIn

Raluca Stroe Brumariu a declarat pentru Agerpres că nu era de serviciu în noaptea în care a izbucnit incendiul în clubul Colectiv. Deși reporterii postului public prezenți la locul tragediei, materialele acestora nu au fost difuzate în sistem de „breaking news”. „Redacția a fost aici… deci oamenii au fost. Reporteri au fost, editori au fost, producători au fost… emisia s-ar fi putut da, dacă exista o procedură care să funcționeze, cea de „Breaking News”, dacă era aprobată… pentru că ea există, dar nu e aprobată, … dacă exista o decizie chiar și de la șefii ierarhici superiori, care ar fi putut să spună „intrați”, a afirmat ea.

Aceasta a mai spus că își dă demisia în semn al asumării situației. „Până la urmă eu îmi asum această vină, pentru că oamenii care au lucrat și lucrează cu mine nu au nicio vină. Ei au fost pe teren, au fost din primele minute ale tragediei, au filmat, au făcut materialele și, din păcate, nu au putut să și le vadă pe post până la ora șapte”, a explicat aceasta.

„Cred că, neexistând o procedură, nu și-a asumat nimeni responsabilitatea. Cred eu, nu știu. Eu atâta știu, că eu nu am fost acolo”, a adăugat ea.

Raluca Stroe Brumariu a arătat că a trimis luni demisia semnată de Cabinetul directorului general al TVR.

TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI RATINGURI LA NIVEL URBAN (OCTOMBRIE 2015)

CELE MAI VIZIONATE TELEVIZIUNI LA NIVEL NAȚIONAL (OCTOMBRIE 2015)