Cautare
, Contributor

Travel |
|

Secretele oraşelor dezvăluite cu aplicația inedită “Open your City”

Consumatorii Heineken sunt provocaţi să descopere secretele oraşelor în care locuiesc şi de a le împărtăşi cu prietenii.
heineken

Astfel, cu aplicația Heineken „Open your City”, parte a campaniei „Cities of the World” selfie-urile, pozele de grup sau close-up-urile pot fi urcate alături de o scurtă descriere a locului respectiv, scopul fiind acela de a întări ideea că nu trebuie să ne oprim din a explora secretele orașelor noastre.

“Aplicația Open your City oferă fanilor noștri o adevărată experiență digitală. Vrem să îi inspirăm să nu se oprească niciodată din a explora orașul în care trăiesc, să dezvăluie cele mai surprinzătoare locuri și să le împărtășească cu prietenii lor. Sperăm ca, în final, oamenii să trăiască experiența autentică a orașului lor, în locuri unde se pot distra sau unde se pot relaxa și reîncărca bateriile”, a declarat Andrea Veress, Group Brand Manager Global and Premium Brands, Heineken România.

Potrivit companiei, în aplicația promovată în social media se vor publica toate pozele acceptate împreună cu descrierea acestora și numele utilizatorului. Toți utilizatorii vor avea o galerie de poze în interiorul aplicației, pe care o vor putea împărtăși cu prietenii lor. Ulterior, un album cu 10 poze va fi publicat pentru fiecare dintre orașele înscrise, astfel încât utilizatorii să adune cât mai multe voturi și să câștige premiile din campanie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii