Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

„Secretele miracolelor” sunt dezvăluite la History

History va difuza în acest weekend premiera unui nou serial: „Secretele miracolelor”. Episoadele vor fi transmise în fiecare duminică, începând cu 7 decembrie, la ora 23:00.
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Milioane de oameni din toată lumea cred în miracole: profeţii divine, viziuni, vindecări miraculoase, relicve magice, posedări sau viaţa de apoi.

Noul serial de pe History încearcă să elucideze dacă experienţele miraculoase sunt cu adevărat supranaturale sau pot fi explicate ştiinţific.

Serialul „Secretele miracolelor” călătorește pe patru continente pentru a-i asculta pe oamenii care au trăit miracole pe pielea lor. Apoi, oamenii de ştiinţă şi scepticii examinează dovezile şi oferă explicaţii alternative. Fie că telespectatorul este credincios, fie că este sceptic, poveştile despre miracole oferă o privire fascinantă asupra naturii umane – a visurilor şi a speranţelor, a puterii vindecătoare a credinţei şi, mai ales, asupra felului în care oamenii înțeleg lumea.

În primele episoade un psiholog și un herpetolog îi vor analiza pe îmblânzitorii de șerpi, un vrac, un preot Mayombe și metodele lor vor fi învestigate și o apariție misteriasă din Irlanda va fi prezentată în detaliu.

Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Digi, Telekom TV, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii