Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Energie |
|

Secretarul de stat Dan Dragoş Drăgan este noul președinte al Consiliului de Administrație Romgaz

Dan Dragoş Drăgan, secretar de stat în Ministerul Economiei, a fost ales în funcția de preşedinte al Consiliului de Administraţie Romgaz.  
Romgaz (1)

Dan Dragoş Drăgan, secretar de stat în Ministerul Economiei, a fost ales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie Romgaz.

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. informează acţionarii şi investitorii cu privire la faptul că, în urma adoptării Hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor nr. 1/11.03.2021, prin care au fost aleşi membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie al S.N.G.N. ROMGAZ S.A., Consiliul de Administraţie, întrunit în şedinţa din data de 17 martie 2021, a decis alegerea domnului Dan Dragoş Drăgan în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie”, a transmis producătorul de gaze naturale, printr-un comunicat.

Dan Dragoş Drăgan ocupă poziția de secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, potrivit CV-ului său. În perioada 2017-2020, el a fost consilier economic al Uzinsider General Contractor şi anterior, timp de 10 ani, director general al Repower Furnizare România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii