Cautare
, Contributor

Forbes Staff

Sănătate |
|

Secom a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de peste 25,5 mil. euro, în creștere cu 21% față de 2018

Secom, importator local de produse naturale pentru sănătate și frumusețe, deținut de familia Costea, a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de peste 25,5 mil. euro în creștere cu 21% față de anul anterior și cu investiții de peste 3,3 milioane de euro.
Lucia Costea_CEO Secom

Secom, companie românească specializată în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe a investit peste 3,3 milioane de euro în 2019 și și-a continuat evoluția, ajungând la o cifră de afaceri de peste 25,5 milioane de euro, în creștere cu 21% față de anul anterior, și o echipă de 190 de oameni dispusă la nivel național.

În 2019 compania și-a extins gamele atât în cadrul segmentului de probiotic, celui de multivitamine și minerale, cât și în segmentul de minerale-calciu  dar și la nivelul gamei de pediatrie ChildLife. Anul trecut, Secom a extins și portofoliul de cosmetice prin introducerea gamei pentru bărbați Andalou Men și a gamei CannaCell sub egida brandului Andalou Naturals.

„2019 a fost un an foarte bun pentru Secom, în care am așezat cărămizi solide la dezvoltarea sustenabilă a companiei. Suntem mândri de inovațiile aduse în portofoliu, de echipa Secom și avem încredere în viziunea noastră pentru următorul deceniu. Un pas important va fi 2020, care are toate premisele să fie unul reușit, în care ne așteptăm să avem o creștere de două cifre și să îmbunătățim rata profitabilității companiei”, declară Lucia Costea, CEO Secom.

Compania este specializată în importul, distribuția și comercializarea de suplimente alimentare, ceaiuri și cosmetice naturale certificate și brevetate la nivel global. Produsele Secom sunt disponibile în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii