Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Secom a avut afaceri de aproape 55 mil. lei și își propune să extindă rețeaua de magazine

Compania românească Secom, specializată în importul, distribuția și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe, a înregistrat anul trecut afaceri de 54,8 milioane de lei.
Secom

Afacerile companiei au crescut cu 19%, de la 46,1 milioane de lei (echivalentul a 10,2 milioane de euro), în 2014.

Anul trecut, compania a continuat dezvoltarea rețelei de magazine proprii și a ajuns la opt unități, după ce la finalul anului 2015 a lansat câte un magazin în Brașov și Bacău. În ceea ce privește investițiile  demarate de Secom, în 2015, compania a investit 1,87 milioane de euro, resurse direcționate în lucrările de extindere a sediului administrativ și a depozitului, în lansarea noilor magazine și în strategia de informare și promovare.

„Rezultatele înregistrate în 2015 sunt atât confirmarea evoluției organice, dar și a eforturilor de informare și educare a pieței românești […] Ne propunem ca din 2016 să accelerăm ritmul de dezvoltare și să ajungem la o cifră de afaceri de 15,5 milioane de euro. Principalii vectori care ne vor ajuta să atingem acest obiectiv sunt inovația, performanța echipei și acoperirea unor arii terapeutice noi”, a declarat Lucia Costea, managing partner Secom.

De asemenea, pentru anul curent Secom vizează dublarea investițiilor în promovarea principalelor branduri și creșterea cotei de piață pe principalele arii terapeutice. Compania vizează și extinderea rețelei de maagazine în zona de vest a țării, cu două sau trei unități.

Strategia pentru 2016 mai include investiții complexe în dezvoltarea resurselor umane prin implementarea de programe de training, precum și achiziția de noi softuri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii