Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Cariere |
|

Sebastian Ghiță: Mi-au pus sechestru pe bunurile imobile şi pe conturi

Deputatul Sebastian Ghiță a declarat, marți, la ieșirea de la DNA Ploiești, că procurorii i-au insituit sechestru asigurător asupra bunurilor sale imobile și asupra conturilor bancare până la concurența sumei de aproximativ 2 milioane euro, cât este prejudiciul în dosarul lui Iulian Herțanu.
Sebastian-Ghita.jpg

Parlamentarul a declarat că nu se consideră vinovat în dosarul în care este acuzat de favorizare de grup infracţional și că nu îl cunoștea pe Iulian Herțanu în momentul în care firma acestuia a încheiat contractul cu autoritățile din Prahova, potrivit Agerpres.

„Nu mă consider vinovat și acest lucru îl poate stabili doar un judecător. (…) La momentul în care acești domni, din această societate (SC Grossman — n.r.), au obținut contractul, eu nu-i cunoșteam. (…) Pe Herțanu l-am cunoscut la un an sau un an și ceva, după ce a obținut acest contract în Prahova”, a precizat Ghiță, potrivit aceleiași surse.

Întrebat despre o eventuală demisie din Parlament, el a arătat că, dacă vreun judecător îi va stabili o vinovăție, atunci va lua în calcul și o astfel de măsură.

Procurorii DNA au cereut punerea sechestrului pe o parte din conturile și imobilele lui Iulian Herțanu, cumnatul primului ministru, și ale celorlalti inculpați din dosarul său: deputatul Sebastian Ghiță, președintele Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, și fiul său, deputatul Vlad Cosma,potrivit Digi 24.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii