Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Sebastian Ghiță – 500 Miliardari Ediția 2011

sebastian ghita.jpg
Nume: Sebastian Ghiță Avere: 70-73 de milioane de euro Varsta: 33 de ani Resedinta: Prahova Domeniu/Companie: IT, retail online, vinificație, imobiliare, mass-media Pasiuni: sport

Anul 2010 a fost dificil pentru Sebastian Ghiţă, coproprietarul grupului ploieştean de firme Asesoft, dacă ar fi să luăm în calcul doar reprezentările media ale acestuia. Un contract de management suspicios la Realitatea Media, în contul căruia acesta a anunţat investiţii de 75 de milioane de euro în următorii cinci ani (doar 7 milioane de euro investite până acum), un scandal de proporţii cu proprietarul trustului, Sorin Ovidiu Vîntu, apoi vânzarea businessului către Elan Schwartzenberg.

Dincolo de toate acestea însă, 2010 a fost un an foarte bun pentru Ghiţă şi afacerile lui, care aproape s-au dublat în valoare. Pe de o parte avem şi achiziţia a 99,9% din acţiunile retailerului Flanco, business cumpărat la sfârşitul anului trecut de Ghiţă şi partenerul său Iulian Stanciu, cu o infuzie de capital de doar 4 milioane de euro şi datorii bancare preluate de 10 milioane de euro. Distribuitorul IT Asesoft Distribution a înregistrat afaceri în valoare de 136 de milioane de euro în 2010, iar pentru anul acesta vizează un nivel de până la 165 de milioane de euro.

Vezi care era averea lui Sebastian Ghiță în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii