FacebookTwitterLinkedIn

În imobilul din Craiova achiziționat de Search Chemicals își va desfășura în continuarea activitatea magazinul Praktiker din grupul Kingfisher.

’’Fiind o persoană deschisă la investiṭii pe piaṭa imobiliară, m-am bucurat că după 3 luni de negocieri, am reuşit să beneficiez de această oportunitate şi am finalizat tranzacṭia. Sunt în continuare deschis la noi investiṭii pe piaṭa imobiliară, cum ar fi parcuri industriale, retail sau clădiri de birouri’’, a precizat Omer Susli, CEO Search Chemicals.

Omul de afaceri Omer Susli este recunoscut pentru numeroasele afaceri pe care le deține în România, printre care se numără producătorul de fibre textile Romtextil, Search Chemicals, companie specializată în comerțul cu ridicata al materialelor de construcții, fabrica de cretă măcinată (carbonat de calciu) şi transport rutier Tempo Invest sau agenṭia de turism Travel Tips. Omer Susli a achizționat rețeaua de 27 de magazine Praktiker în 2014, pe care a vândut-o după 4 ani grupului Kingfisher. În prezent, lansează un nou lanț de magazine în segmentul Home & Deco, sub denumirea Homelux. Astfel, în această toamnă vor fi deschise primele două magazine, unul la Ploiești, de 10.000 mp, iar altul la Focșani de 6.500 mp.