FacebookTwitterLinkedIn

TechHub este o comunitate globală dedicată exclusiv antreprenorilor în tehnologie. Conceptul a luat naştere în 2011 la iniţiative lui Mike Butcher (European Editor TechCrunch) şi Elizabeth Varaley. În ultimii doi ani, TechHub a sprijinit inovaţia şi dezvoltarea start-up-urilor în tehnologie în Londra, Riga şi Manchester.

Începând cu 2013, Bucureştiul se alătură şi el reţelei globale. TechHub Bucharest a fost dezvoltat de Bogdan Iordache, Daniel Dragomir şi Stefan Szakal.

TechHub Bucharest este situat în centrul Bucureştiului şi se întinde pe un spaţiu de 420 metri pătraţi. Este împărţit între 35 de birouri permanente pentru membrii rezidenţi, 60 de locuri pentru co-working, săli de întâlnire şi un spaţiu de evenimente care poate găzdui până la 150 de persoane.

Evenimentul oficial de lansare TechHub va avea loc joi, 9 mai şi va aduce în discuţie subiecte precum inovaţia în tehnologie şi importanţa dezvoltării unei comunităţi relevante. Invitaţii speciali vor fi Mike Butcher (European Editor TechCrunch) şi James Knight (Business Development Manager TechHub), alături de investitori şi antreprenori importanţi din România printre care se numără Radu Georgescu (investitor), Bobby Voicu (Co-Fondator Mavenhut), Mihai Sfinţescu (3TS Capital Partners), Andrei Pitiş (antreprenor şi investitor) sau Teodor Ceauşu (Country Manager IXIA).

,,TechHub reprezintă mai mult decât un grup de oameni care lucrează împreună. Ne propunem să devenim centrul comunităţii antreprenoriale din Bucureşti şi vom aduce împreuna antreprenori, freelanceri, investitori, companii tech, dezvoltatori, alături de bloggeri şi junalişti”, declară a declarat Daniel Dragomir, director executiv TechHub Bucharest.