Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Se lansează o nouă agenție de presă: News.ro

În a doua parte a lunii februarie, va deveni operațională noua agenție de presă News.ro, care își propune să devină lider în următorul an pe acest segment, se arată într-un comunicat de presă.
Logo News.ro

Agenția News.ro va furniza conținut de calitate, adaptat condițiilor actuale de piață, către clienți media și corporate.

Echipa editorială News.ro este formată din jurnaliști cu experiență, majoritatea  membrilor echipei vin de la agenția Mediafax, alți jurnaliști fiind selectați de la instituții media importante din România.

Redacția este condusă, din funcția de director editorial, de către Dana Curcea (fost redactor-șef Mediafax) și, din funcția de redactor-șef, de către Mona Hera (fost redactor-șef Mediafax în ultimul an).

Irinel Bucur (fost publisher Mediafax) este manager de proiect News.ro.

Agenția este condusă de către Cristian Dimitriu, din funcția de director general (fost director editorial Mediafax Group și, în perioada 2007-2011, director general Mediafax).

Orlando Nicoară (fost director general Mediafax Group) se va ocupa de dezvoltarea agenției.

Dana Curcea, directorul editorial News.ro, a declarat: „Am coagulat, în jurul News.ro, o echipă care reunește unii dintre cei mai buni jurnaliști ai momentului. Putem astfel să ne asumăm faptul că, pe termen scurt, vom construi un nou brand de referință pentru presa românească. Avem know-how-ul și, mai ales, avem pasiunea pentru un jurnalism făcut ca la carte, premise ale unui produs media de succes”.

Informațiile vor ajunge la clienți, începând cu a doua parte a lunii februarie, prin intermediul unui website dedicat – www.news.ro -, unde vor fi publicate materialele jurnalistice (știri, reportaje, anchete, documentare, interviuri, exclusivități etc.) grupate în fluxuri specializate: social, justiție, politic intern, economic, eveniment, politic extern, externe, entertainment, cultură-media, sport, agenda zilei.

VEZI CUM A FOST PRIMITĂ „CARTEA DE LA ORA 5” ÎN SOCIAL MEDIA!

Timp de o lună, accesul la toate materialele publicate pe www.news.ro va fi liber pentru potențialii clienți. Ulterior, accesul la fluxurile de știri se va face pe bază de abonament.

Mona Hera, redactorul-șef al agenției: „La News.ro creăm conținut valoros și relevant, adaptat realităților pieței. Acest lucru înseamnă că dăm o atenție deosebită selecției informațiilor și modului în care contextualizăm faptele, ținând cont de rigorile proprii agenției de presă. Acestora li se adaugă deplina libertate din punct de vedere editorial”.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE DOCUMENTARE ÎN IANUARIE 2016

La rândul său, Orlando Nicoară, directorul de dezvoltare News.ro, a spus: „În acest moment, credem că este o oportunitate să lansăm o nouă agenție de presă și să încercăm să facem media ca business. Este nevoie, de ceva timp deja, de jurnalism de agenție de calitate și la News.ro avem toate elementele pentru a face acest lucru. Lansarea din această lună este prima etapă dintr-o serie lungă de lansări de servicii pe care le vom anunța până la finalul anului”.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii