FacebookTwitterLinkedIn

Un exemplu în acest sens este cazul unuia dintre jucătorii recunoscuți din zona aceasta, Coletăria.ro. Parte a grupului Packeta, cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est, reprezentanții companiei au declarat pentru Forbes România că anul aceasta compania va investi peste un milion de euro în business-ul din România.

Potrivit acestora, investițiile vizează extinderea afacerii la nivel național, prin deschiderea de noi rute și hub-uri regionale, extinderea echipei și realizarea de parteneriate cu platforme de e-commerce și companii din industria de profil.

În urmă cu câteva zile, Coletăria.ro a încheiat un parteneriat cu platforma StockBinder. Scopul parteneriatului este acela de a oferi magazinelor online ce folosesc platforma StockBinder acces instant la un sistem bazat pe multiple servicii integrate, atât de livrare a coletelor, cât și de dezvoltare a afacerii online dincolo de granițele României, susțin reprezentanții companiei.

Totodată, aceștia precizează că parteneriatul oferă soluții pentru ca magazinele online să își majoreze capacitatea de livrare națională și internațională, concomitent cu ajustarea, în timp real, a ofertei comerciale.

Coletăria.ro este parte a grupului Packeta și a intrat pe piața din România în urmă cu doi ani.