Cautare
, Contributor

Bani și Investiţii |
|

Grupul american Honeywell se dezvoltă în România

Grupul american Honeywell, care are în România cel mai mare centru din Europa Centrală şi de Est, cu 3.500 de angajaţi, îşi continuă planurile de dezvoltare în ţara noastră.
Ronald

Honeywell este specializat în furnizarea unei game diverse de produse B2B şi B2C, servicii de inginerie şi sisteme aerospaţiale. Compania îşi dezvoltă businessul pe plan local pe toate segmentele pe care activează, dar în special pe partea de eficientizare a energiei, de clădiri inteligente şi sectorul de aviaţie.
Grupul american a anunţat numirea lui Ronald Binkofski în funcţia de preşedinte pentru Europa Centrală şi de Est. Binkofski este un lider de business cu peste 25 de ani de experienţă în managementul afacerilor şi transformării digitale. Acesta ar urma să coordoneze de la Varşovia strategia de dezvoltare a Honeywell în regiune. Misiunea sa este de a asigura accesul clienţilor din regiune la tehnologiile companiei pentru a-şi îmbunătăţi securitatea, eficienţa şi productivitatea.
Înainte de a se alătura Honeywell, Binkofski a condus operațiunile Microsoft în Europa Centrală și de Est din poziția de director general pentru Polonia și România. Anterior, Binkofski a petrecut nouă ani în cadrul companiei Software AG, Germania. În noul său rol,el supraveghează activitățile Honeywell în Europa Centrală și de Est, o regiune în care lucrează 11.000 de angajați în aproximativ 30 de sedii din Polonia, România, Republica Cehă, Ungaria, Slovacia, Bulgaria și Serbia. El va raporta către Shane Tedjarati, preşedintele Global High Growth Regions Honeywell.
Honeywell combină produse hardware cu soluţii software avansate şi analiză de date. Multe dintre aceste soluţii sunt concepute şi proiectate în Europa Centrală şi de Est, inclusiv de către cei 1.500 de ingineri din centrul de cercetare şi dezvoltare din Brno, Cehia. Operaţiunile regionale acoperă toate cele patru sectoare de business ale companiei – produse şi servicii aerospaţiale, tehnologii de control pentru clădiri, locuinţe şi spaţii industriale, precum şi materiale avansate – şi includ vânzări, asistenţă pentru clienţi, zonă administrativă, producţie şi cercetare.
Similarul confortului
„Tehnologiile Honeywell sunt folosite de oameni în fiecare zi, deseori fără ca ei să realizeze acest lucru, fie că facilitează un transport aerian mai sigur, sprijină zona de e-Commerce printr-o logistică îmbunătăţită sau contribuie la o mai mare eficienţă energetică a clădirilor. Avem operaţiuni în diverse sectoare şi un portofoliu larg de tehnologii, ceea ce ne pune într-o poziţie unică pentru a adresa numeroasele oportunităţi de creştere pe pieţele emergente din Europa Centrală şi de Est. Experienţa lui Ronald în software şi business este de nepreţuit, pe măsură ce Europa Centrală şi de Est devine o regiune din ce în ce mai importantă în strategia de creştere pe termen lung a Honeywell,” a spus Shane Tedjarati.
“Obiectivul nostru este să ne extindem pe piaţa locală cu produse, soluţii şi servicii dedicate businessurilor locale. Vrem să ne creştem cota de piaţă şi implicit şi businessul local cu două cifre anul acesta”, a afirmat Ronald Binkofsk.
Shane Tedjarati a subliniat că „România are un potenţial foarte mare de creştere pe piaţa soluţiilor şi sistemelor pentru eficientizarea consumului şi mentenanţa clădirilor inteligente, în condiţiile în care s-a construit foarte mult în ultimii ani şi încă continuă să se construiască.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii