Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Se dă startul programului de stimulente financiare pentru donatorii de plasmă vindecaţi de COVID-19

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat că marţi va demara programul prin care donatorii de plasmă vindecaţi de COVID-19 pot primi stimulente financiare.  
 aboneaza-te
gabriela firea

Proiectul “Donează plasmă, salvează viaţă“ prevede acordarea unui sprijin financiar în valoare de 4.800 de lei/beneficiar, sub forma unui pachet de vouchere, pentru donatorii de plasmă vindecaţi de COVID-19, informează Agerpres.

“Programul începe mâine; aplicaţia este gata. Totul este pregătit de către colegii noştri de la ASSMB din punct de vedere tehnic şi al circuitelor necesare, inclusiv al tipăririi tichetelor. Practic, în cursul zilei de mâine, orice persoană vindecată de COVID 19 care merge să doneze poate să acceseze şi programul nostru şi să primească tichete în valoare de 1.000 de euro “, a spus primarul general în cadrul Comandamentului pentru redeschiderea şcolii, desfăşurat la sediul Primăriei Generale.

Proiectul a fost adoptat pe 13 august de Consiliul General al Capitalei și se adresează unui număr de 500 de beneficiari cu domiciliul stabil sau viză de reşedinţă în Bucureşti, obţinută cu cel puţin 6 luni înainte de depunerea cererii de aplicare în proiect. 

Bugetul pentru acest program este de 2,4 milioane de lei. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii