Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Scurtmetrajul „O faptă bună” are premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Sarajevo

Scurtmetrajul „O faptă bună”, în regia lui Andrei Gruzsniczki (foto), va avea premiera mondială în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo, producția fiind inclusă în competiția oficială. Evenimentul se va desfășura în perioada 14-22 august 2015.
Andrei Gruzsniczki

Filmat la sfârșitul anului trecut, pe parcursul a cinci zile, „O faptă bună” spune povestea unui cuplu care îşi asumă salvarea unui câine comunitar lovit de o mașină. Cei doi iau câinele de pe stradă și ajung cu el la o clinică particulară. Aici situaţia începe să le scape de sub control. Până unde întinzi o mână de ajutor atunci când te apuci să faci un bine?

Actorii Medeea Marinescu, Adrian Titieni, Liliana Ghiță și Nicoleta Lefter interpretează personajele acestui scurtmetraj scris de Simona Tache, Andrei Gruzsniczki și Cecilia Felmeri.

VEZI FILMELE ROMÂNEȘTI CARE CONCUREAZĂ LA NOMINALIZAREA DIN PARTEA ROMÂNIEI LA OSCAR 2016!

Produs de Tudor Reu, filmul îi adună în echipă pe operatorul Radu Aldea, scenograful Cristian Niculescu, pictorul de costume Viorica Petrovici, editorul Mircea Olteanu și sound-designer-ul Marius Leftărache.O fapta buna

Andrei Gruzsniczki este absolvent al Academiei de Teatru și Film din București, promoția 1994. Este cunoscut pentru lungmetrajele „Cealaltă Irina” și „Q.E.D.”. Ambele producții au fost selectate și apreciate într-o serie de festivaluri internaționale.

Înainte de debutul în lungmetraj, Andrei Gruzsniczki a fost regizor secund la două dintre filmele lui Lucian Pintilie și a semnat regia și scenariul unor scurtmetraje și producții de televiziune.

„O faptă bună” este o producție Rollin Studio, realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei.

CITESTE CUM S-AU MIȘCAT BANII BISERICII ORTODOXE ROMÂNE ÎN 2014!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii