Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Modă |
|

Scurtă incursiune în istoria eleganței feminine

Creativitatea, puterea și eleganța feminină au fost celebrate printr-un omagiu închinat celor mai  influente si iconice femei, la The Grand Avenue - JW Marriott.
CRS_0202

Cele șase portrete feminine aflate în lumina reflectoarelor în timpul evenimentului au fost Nancy Cunard, Diana Vreeland, Gabriella Crespi, Bettina Graziani, Peggy Guggenheim si Zelda Fitzgerlad. În personalitatea fiecăreia, invitații evenimentului au regăsit latura forței unei ideal, spirit vizionar, creativitate, pasiune, componenta ludica, dar și asumare, responsabilitate și eleganța cladită pe paradoxul clasic versus exotic.

În plus, fiecare dintre cele șase manechine strategic așezate în sala evenimentului reprezenta vestimentar personalitatea uneia dintre aceste șase femei iconice, invitații evenimentului fiind provocați să asocieze fiecare manechin cu personalitatea feminină pe care o reprezenta.

Invitatul special al evenimentului a fost Adina Nanu, profesor, critic, istoric de artă, deținătoare a unor impresionante colecții de costume din secolele XIX – XXI și autoare a peste 35 de volume de artă, studii și articole, care a captivat publicul cu o scurtă incursiune în universul imaginii și al eleganței de altădată, prezentând invitaților femeile role-models pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii