Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Scoția: Se prelungește izolarea pentru Aberdeen

Nicola Sturgeon, primul ministru al Scoției, a declarat că se va prelungi perioada de izolare pentru Aberdeen cu cel puțin încă o săptămână.
nicola sturgeon

Nicola Sturgeon, primul ministru al Scoției, a declarat că se va prelungi perioada de izolare pentru Aberdeen cu cel puțin încă o săptămână, informează The Telegraph.

În Scoția au fost confirmate 177 de noi cazuri de coronavirus legate de focarul din Aberdeen. Mai mult, au fost identificate 940 de contacte.

Perioada de izolare a fost instituită din nou săptămâna trecută. Acest lucru a dus la închiderea barurilor și restaurantelor și a fost impusă și o limită de călătorie de cinci mile față de case.

Nicola Sturgeon a mai adăugat în legătură cu măsurile de siguranță: „Vor fi revizuite într-o săptămână și imediat ce vom putea relaxa oricare dintre ele, atunci vom face acest lucru.”

De asemenea, primul ministru le-a mulțumit cetățenilor din Aberdeen că respectă izolarea și că sunt înțelegători, încercând să prevină răspândirea coronavirusului.

Numărul de noi cazuri confirmate în Aberdeen a crescut la 47. Vestea bună este că astăzi nu s-a înregistrat niciun deces din cauza COVID-19.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii