Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

În şcolile şi grădiniţele în care vor fi amenajate secții de votare pentru alegerile locale de duminică nu se vor face ore vineri, luni și marți

În şcolile şi grădiniţele în care vor fi amenajate secții de votare pentru alegerile locale de duminică nu se vor face ore mâine, luni și marți, cursurile urmând să se desfășoare exclusiv online. Astfel, autoritățile vor avea timp să pregătească secțiile de votare și după ziua scrutinului să curețe și să dezinfecteze sălile de clasă, informează Radio România Actualități.
scoala online

Între timp, crește numărul elevilor și al angajaților unităților de învățământ diagnosticați cu noul coronavirus.

În județul Timiș, liceul din comuna Periam și grădinița din comuna Giarmata au trecut în scenariul roșu după apariția unor cazuri de COVID-19, notează Radio România Actualități.

În județul Timiș se mai află în scenariul roșu total sau parțial alte patru unității de învățământ; și la Cluj Napoca au fost descoperite noi cazuri de coronavirus la Colegiul Național „George Coșbuc”. Până acum au fost confirmați pozitiv patru elevi. Cele două clase în care studiază aceștia au fost trecute în scenariul roșu pentru următoarele 14 zile.

De asemenea, la Galați s-a înregistrat astăzi încă un caz al unui elev cu COVID-19. Este vorba despre o fată din clasa a XI-a de la Liceul „Emil Racoviță”.

Ieri, Inspectoratul Școlar Județean Galați a decis intrarea în scenariul roșu a unuia dintre cele mai mari licee din Galați, Colegiul Național “Costache Negri”, după ce trei elevi au fost testați pozitiv.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii