Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Şcolile din Anglia vor fi redeschise pe 8 martie

Şcolile din Anglia vor fi redeschise pe 8 martie, iar persoanele care provin din două familii diferite şi grupurile alcătuite din cel mult şase persoane vor putea să se întâlnească din nou în aer liber începând din 29 martie, pe măsură ce restricţiile anti-COVID-19 sunt relaxate în această unitate teritorială a Marii Britanii, a anunţat luni coordonatorul britanic al campaniei de vaccinare, Nadhim Zahawi, informează Agerpres, conform Reuters.
londra_sxc.hu_.jpg

„Părerea noastră este aceea că va fi o redeschidere graduală a întregii Anglii, nu una pe regiuni”, a declarat Nadhim Zahawi pentru postul LBC Radio, conform Agerpres.

„Mai întâi copiii, apoi prioritatea o reprezintă şcolile, unde două persoane vor putea să se întâlnească în exterior şi chiar să bea o cafea împreună, iar toate aceste lucruri vor deveni posibile pe 8 martie. Apoi, pe 29 martie, două familii sau grupuri de cel mult şase persoane vor putea să se întâlnească şi sporturile în aer liber vor putea fi din nou permise”, a mai spus Nadhim Zahawi.

Potrivit oficialului britanic, datele medicale actuale arată faptul că vaccinurile s-au dovedit eficiente în reducerea transmiterii maladiei COVID-19.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii