FacebookTwitterLinkedIn

De la lansarea sa, peste 150 de tineri profesionişti din industria marcomm au dobândit cunoştinţe în domeniul marketingului şi comunicării. Înscrierile pentru Modulul Fundamentals of Marketing & Communication se încheie pe 11 septembrie.

Junior Marketing

Acest modul se adresează juniorilor, persoane angajate în departamentele de marketing, comunicare sau publicitate, cu studii superioare și maxim 3 ani de experienţă în domeniu.

Pe parcursul celor 18 de zile de curs, vor fi studiate disciplinele: Marketing, Comunicare, Cercetare de Piață, Tehnici de Prezentare, Motivație și Expunere, Administrarea Bugetelor și Finanțe.

Cursurile vor începe în data de 18 septembrie 2015 și se vor termina în luna ianuarie 2016. Acestea au loc din două în două săptămâni, vinerea și sâmbăta de la ora 9.00 până la ora 18.00, la Sediul IAA House, din Calea Victoriei, nr. 126, etaj 3.

Profesorii Modulului Fundamentals of Marketing & Communication sunt cunoscuți practicieni români din industria marcomm – directori de marketing în companii multinaţionale şi manageri de agenţii de publicitate.

Selecţia participanților la Modulul Fundamentals of Marketing & Communication se face în baza următoarelor documente, timise pe mail, până la data de închidere a înscrierilor – 11 septembrie 2015:

• Un formular de înscriere tip

• CV-ul în format Europass;

• 3 eseuri (de maxim 2000 de semne fiecare) pe temele:

– De ce ai ales acest program de formare profesională;

– Cum ar arăta descrierea ta ca şi produs;

– Pregătește şi argumentează o campanie care are ca scop promovarea brandului tău personal.

Taxele de școlarizare sunt:

1.500 Euro + TVA – pentru membrii IAA / Young Professionals;

2.000 Euro + TVA – pentru non-membri.

Taxa de școlarizare se poate achita și în 4 rate lunare egale pe parcursul școlii.

Mai multe detalii despre materiile pe care le vei studia şi profesorii Modulului Funamentals of Marketing & Communication găseşti pe www.scoalaiaa.ro.