Cautare
, Contributor

Partener Platypus Group

Opinii |
|

Schnell, schneller! Galop!

Ca adolescent, în anii ’90 puteai descoperi sexul prin una dintre cele două mari „școli” la care aveai acces: M6 ori SAT1.
Lorand_Balint.JPG

Le film erotique du dimanche soir sur M6 te făcea să visezi cum te pierzi în pielea celuilalt, să simți plăcerea de a-i alinta gâtul, palmele, genunchii, de a-i simți suflarea în urechea ta stângă.

Trăiai alături de personajul principal orgasmul pe care îl avea urcând scările către iubita sa – doar la gândul la ceea ce va urma.

Te trezeai fizic în compartimentul unui tren în care atracția dintre tine și persoana din fața ta aproape că-ți făcea inima să explodeze în piept.

 SAT 1, pe de altă parte, te ducea în ferma animalelor unde orice era permis, sub orice formă și cât mai carnal și direct cu putință.

Das ist gut…? Ya, Ya! Schnell, schneller! Galop!

Nu știu alții cum sunt, dar pe mine pasiunea pentru publicitate m-a făcut ca săptămână după săptămână, duminica seară să rămân fixat în fața M6 delectându-mă cu Culture Pub – pentru decenii emisiunea cult a publicitarilor – și să nu ratez nici filmul erotic care începea imediat după aceea. Simțeam că ar fi fost mare păcat să mă culc devreme*.

Așa că, în aceste condiții, au fost prea puține șanse pentru „Schnell, schneller! Galop!” – le dimanche soir și-a pus amprenta definitiv și, mai mult, publicitatea a rămas asociată puternic cu vraja dintre doi parteneri.

Cu dansul, jocul, explorarea și descoperirea unuia de către celălalt.

Dacă stai de vorbă cu oamenii din publicitate descoperi ușor că lucrează în agenție mai ales pentru plăcerea muncii, pentru pașii pe care îi faci pentru a ajunge la reclama finală care reprezintă într-adevăr scopul final, dar nici pe departe nu reprezintă totul.

Și tocmai de aceea, într-o lume caracterizată din ce în ce mai mult de „Schnel, schenler! Galop!”, tare îi mai iubim pe cei care reușesc să găsească resursele să mai și danseze un pic cu noi.

* Mă întreb acum dacă n-o fi fost invers? Așteptam Le film erotique du dimanche soir sur M6 și neavând altceva mai bun de făcut mă uitam la Culture Pub de am sfârșit în publicitate?

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii