Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Schneider Electric Romania , primul chiriaș din Green Court

Green_Court_Bucharest.jpg
Skanska anunță primul său chiriaș pentru proiectul de birouri Green Court Bucharest.

Schneider Electric, a închiriat un spațiu de birouri de aproximativ 3.100 de metri pătrați în prima clădire a Green Court Bucharest, situată în zona Barbu Văcărescu. Tranzacția a fost intermediată de către Colliers International.

Schneider Electric are sediul în prezent – prima clădire din ansamblul Green Court are termen de finalizare octombrie 2014 – în Euro Tower, aflat la mai puțin de un kilometru de șantierul demarat de Skanska, de asemenea pe bulevardul Barbu Văcărescu, dar la intersecția cu bulevardul Lacul Tei.

Avantajul clădirii în construcție este poziționarea sa foarte aproape de stația de metrou Aurel Vlaicu. Și Euro Tower are acces la metrou, prin stația Ștefan cel Mare, însă angajații care lucrează în clădirea de birouri trebuie să mai ia și tramvaiul o stație sau să meargă pe jos 5-10 minute.

JLL: Chiriașii continuă să facă legea pe piața de birouri

“Am ales clădirea Green Court Bucharest pentru noul nostru sediu central deoarece proiectul dezvoltat de către Skanska îndeplinește toate angajamentele și cerințele noastre în ceea ce privește clădirile verzi. Proiectul este conceput în conformitate cu cele mai recente tendințe în zona de birouri, va fi certificat LEED Gold, oferindu-ne astfel nouă, chiriașilor, cel mai înalt nivel de confort, un spațiu de lucru  eficient energetic și acces la o curte relaxantă”, declară Florentina Totth, Country President Schneider Electric Romania.

Iorgu, CBRE: ”Chiriile sunt acum foarte atractive”

Green Court Bucharest, primul proiect de birouri dezvoltat de către Skanska în România, va fi finalizat în trei faze, iar prima clădire (19.500 metri pătrați închiriabili) va fi livrată în octombrie 2014. Clădirea va avea 12 etaje, trei nivele de parcare subterane cu 280 locuri și oferă facilități printer care parcare și facilități pentru bicicliști (vestiare și dușuri), curte interioară cu Wi-Fi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii