Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Imobiliare |
|

Schneider Electric, relocare în Green Court Bucharest

Skanska_Green_Court_(640x454).jpg
Dezvoltatorul proiectului din zona Floreasca - Barbu Văcărescu a înregistrat prima tranzacție de leasing de birouri de la începutul anului.

Compania internațională Schneider Electric  a închiriat un spațiu de birouri de aproximativ 3,100 mp în prima clădire a Green Court Bucharest. Aceasta este prima tranzacție de leasing de birouri semnată în zona Floreasca – Barbu Văcărescu de la începutul lui 2014.  

Schneider Electric este o companie internațională specializată în distribuția energiei electrice, a aplicațiilor industriale de automatizare și control, automatizarea și securitatea clădirilor, servicii de alimentare pentru consumatori vitali și sisteme de răcire. Green Court Bucharest, primul proiect de birouri dezvoltat de către Skanska în România, va fi finalizat în trei faze. Prima clădire, de 12 etaje şi 3 nivele de parcare subterane cu 280 locuri (19,500 mp GLA) va fi livrată în Octombrie 2014.

Green Court Bucharest este dezvoltat folosind tehnologie verde şi proiectul va fi certificat LEED Gold.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii