Cautare
, Contributor

Energie |
|

Schneider Electric lansează două game de produse inovatoare pentru domeniul industrial

Schneider Electric, companie specializată pe managementul energiei și automatizări, a lansat astăzi pe piața din România două game noi de produse – Altivar Process și Altivar 1200 – prin care  își propune să asigure un consum mai redus de energie pentru companiile industriale.
schneider.jpg

Noile variatoare de viteză de la Altivar Process pot fi folosite atât în industria minieră, industria petrolului și gazelor, cât și în industria alimentară. Precum toate celelalte produse Schneider Electric, care propun soluții de economisire a energiei, și produsele Altivar Process oferă, fără costuri suplimentare, economisirea energiei până la 40% în standby, datorită funcționării inovatoare ”Stop & Go”. De asemeena, asigură eficiență optimă a energiei pe întreaga durată de viață a produsului, printr-un control inteligent al ventilatoarelor interne și prin monitorizarea și afișarea grafică a consumului de energie.

Una dintre principalele caracteristici ale produselor din această gamă este faptul că beneficiază de monitorizare încorporată a pompei, prin care facilitează monitorizarea proceselor industriale. Astfel, clientul primește notificare asupra punctelor critice de funcționare, fără a utiliza senzori suplimentari. Accesibilitatea prin interfața server web încorporat asigură monitorizarea procesului și vizibilitatea consumului de energie prin acces de pe PC, tabletă sau smartphone. De asemene, produsele Altivar Process aparțin etichetei Green Premium, eco-marca Schneider Elecric, ce atestă conformitatea cu standardele internaționale de mediu.

Altivar 1200, a doua gamă de produse lansată de Schneider Electric, sunt variatoare de viteză de medie tensiune, ce acoperă toate tipurile de aplicații din industrie, și ajută la extinderea gamei de produse destinate distribuției electrice, controlului automatizat și sistemelor de control din portofoliul companiei. Astfel, Altivar 1200 se bazează pe un trasformator integrat compact care presupune utilizarea unui număr redus de cabluri și o punere în funcțiune mai simplă pentru utilizatorul industrial. Aceste produse oferă un control integrat prin facilitarea personalizării interfeței și a sistemului de control al produsului. Mai mult, ele beneficiază de protecție împotriva căderilor de tensiune, sistemul funcționând încă 30 de minute de la întreruperea alimentării. Altivar 1200 se poate adapta aproape tuturor tipurilor de rețea și poate fi integrată în orice arhitectură de medie tensiune.

„Pe termen lung, noile game lansate vor ajuta piaţa produselor de profil să atingă un nou nivel de performanţă şi vor deveni game de referinţă în domeniul echipamentelor industriale” a declarat Răzvan Copoiu, Vicepreședintele Diviziei Industrie din cadrul Schneider Electric România și Republica Moldova.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii