Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Schimbări în managementul companiei BNP Paribas Cardif România

Carmen Bahrim, general manager BNP Paribas Cardif România, și-a încheiat mandatul la începutul acestui an.
managementul_performantei.jpg

Cu o experiență de 18 ani în corporații multinaționale, dintre care 16 ani în poziții de top executives, Carmen Bahrim a pus bazele societății de asigurări BNP Paribas pe piața din România în 2006.

„În timpul celor 10 ani în care am condus compania, am avut onoarea să lucrez alături de colegi incredibil de talentaţi şi dedicaţi. Pentru mine, a fost un privilegiu să coordonez o asemenea echipă”,a declarat Carmen Bahrim.

VEZI ȘI: UN BUSINESS PENTRU CREȘTEREA ALTOR BUSINESS-URI

Noul CEO al societății de asigurări din România este Mario Kostov, general manager BNP Paribas Cardif Bulgaria.

„Numirea în funcția de general manager BNP Paribas Cardif România reprezintă atât o onoare, cât și o responsabilitate. Îmi propun să creez o sinergie între echipele din România și Bulgaria astfel încât să ne atingem obiectivele pentru perioada următoare”, a afirmat Mario Kostov, general manager BNP Paribas Cardif România & Bulgaria.

VEZI ȘI: O AFACERE DESTINATĂ ANTREPRENORILOR

BNP Paribas Cardif este societatea de asigurări a Grupului BNP Paribas, prezentă în România prin cele două sucursale ale sale: Cardif Assurance Vie S.A. Paris Sucursala Bucureşti (pentru produse de asigurări de viaţă) şi Cardif-Assurances Risques Divers S.A. Paris Sucursala Bucureşti (pentru produse de asigurări generale), începând cu ianuarie 2007.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii