Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Schimbări la Fornetti, după ce firma a ieșit din insolvență

Compania Fornetti România a ieşit la sfârşitul lunii iulie a acestui an din insolvenţă, depăşind şi ultima fază, cea a reorganizării judiciare, reuşind achitarea tuturor datoriilor către bănci și furnizori.
fornetti

Achiziţionarea Fornetti Holding de către ARYZTA AG impulsionează compania să creeze noi strategii de dezvoltare.

Astfel că, se va continua fabricarea și distribuția produselor de patiserie congelate prin rețelele de retail și se va dezvolta segmentul street-food, având ca perspectivă atât diversificarea gamei sortimentale cât și modernizarea magazinelor din sistemul de franciză.

Atenţia principală va fi îndreptată către oferirea unor produse de o calitate ridicată şi dezvoltarea de noi tehnologii de coacere.

Ca direcții strategice în următoarele șase luni, compania îşi propune introducerea de noi gusturi şi produse premium, continuarea programului naţional de promoţii şi crearea de noi oportunităţi de dezvoltare pentru cei peste 600 de parteneri de franciză.

În paralel, se va demara un program de modernizare a magazinelor existente şi a celor noi, program care include rebranduirea lor, proces cauzat de unificarea identităţii vizuale la nivel de holding.

Schimbările structurale includ angajarea, în următoarele săptămâni, a 50-100 de persoane cu precădere în sectorul productiv şi comercial, proces care va continua în mod constant, pentru a putea susţine noile direcţii de dezvoltare ale companiei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii