Cautare
, Contributor

IT |
|

Schimbări în managementul Xerox România

xerox.jpg
Xerox România a anunțat că Mihai Codreanu şi Radu Ghionaru au fost promovaţi în board-ul companiei, în poziţiile de marketing & graphic communications director, respectiv customer services operations director. De asemenea, Francisca Lebrun, care face parte de șapte ani din board-ul Xerox România, devine general market operations business director.

În noul său rol, Mihai Codreanu va coordona operaţiunile Xerox România de vânzări de echipamente high end (echipamente de producţie), de format mare, pentru zona de artă grafică (plottere) şi va superviza în continuare activităţile de marketing şi comunicare, mai anunță compania.

Anterior, el a ocupat poziţia de strategic alliances & services marketing manager.

Mihai Codreanu s-a alăturat echipei Xerox în anul 2005 şi de atunci a deţinut diverse poziţii cheie la nivel naţional şi de regiune, în vânzări, dezvoltare de servicii, consultanţă IT şi marketing. În 2012 a fost numit technology sales operations manager la nivel de regiune CEE (Europa Centrală şi de Est), Israel, Turcia şi Ţările Baltice, iar între 2010 şi 2012,  a fost industry marketing manager pentru Europa Centrală, Israel & Turcia (CIT).

Radu Ghionaru va coordona din noua sa poziţie operaţiunile de customer service, supervizând întreaga paletă de servicii post-vânzare. El a ocupat anterior funcţia de director service parteneri. Radu s-a alăturat echipei Xerox România în 1999 pe poziţia de inginer de sistem, iar de atunci a ocupat mai multe funcţii cheie în cadrul companiei: director tehnic service (2008-2012), director suport tehnic (2004-2008) şi specialist tehnic national între 2002 şi 2004.

Vezi ce spune șeful Xerox despre strategia pentru 2014 a companiei

Din noua sa funcţie, Francisca Lebrun va conduce operaţiunile de vânzări indirecte ale Xerox România pentru echipamente şi servicii, desfăşurate prin reţeaua de parteneri strategici.

Francisca are o experienţă de peste 12 ani în echipa Xerox România şi a deţinut mai multe funcţii cheie la nivel naţional şi regional. Între 2000 şi 2004 a ocupat funcţia de Logistics Manager, iar între 2004 şi 2007 a fost regional logistics manager; ulterior, a devenit customer service operations director. 

Francisca Lebrun, Radu Ghionaru şi Mihai Codreanu au obsolvit cursurile Universităţii Politehnice din Bucureşti – Radu a terminat Facultatea Electronică şi Telecomunicaţii, Francisca pe cea de Automatică şi Calculatoare, iar Mihai a absolvit Facultatea de Inginerie Mecanică.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii